SMV:digital

Hvad er SMV:digital?

SMV: digital er et initiativ, der har til formål at støtte små og mellemstore virksomheder i at udnytte fordelene ved digitalisering. Programmet giver økonomisk støtte til virksomheder, der ønsker at forbedre deres digitale færdigheder, implementere nye teknologier og optimere deres forretningsprocesser.

Ved at tilbyde økonomisk støtte til rådgivning hjælper SMV:digital virksomheder med at identificere og løse udfordringer i deres drift. Dette kan omfatte alt fra opgradering af eksisterende systemer til implementering af nye værktøjer, der kan forbedre effektiviteten og øge konkurrenceevnen.

Formålet med SMV:digital

SMV:digital har til formål at hjælpe virksomheder med at opnå betydelige forbedringer gennem digitalisering. Programmet understøtter virksomheder i at identificere og implementere relevante digitale løsninger, som kan effektivisere arbejdsprocesser, forbedre kundeservice og styrke virksomhedens konkurrenceevne. Målet er at skabe en mere moderne, effektiv og fremtidssikret virksomhed.

Hvordan fungere det?

Virksomheder kan ansøge om tilskuddene i specifikke ansøgningsperioder. Ansøgningsprocessen kræver en detaljeret projektbeskrivelse og valg af en godkendt rådgiver.
Tilskuddene dækker ikke direkte udførelsen af aktiviteter, men bruges til rådgivning, der hjælper med at udforme og implementere digitale løsninger. Dette kan omfatte vurdering af behov, valg af løsninger og planlægning af implementeringen.

Forskellige krav

For at kunne ansøge om tilskuddene skal virksomheder opfylde visse krav, herunder at have et dansk CVR-nummer, en minimumsomsætning og overholde økonomiske betingelser. Virksomheden skal også sikre, at rådgiveren er registreret 
i SMV’s rådgiverdatabase. 
Der er også krav til virksomhedens størrelse og økonomi, som skal overholdes for at være berettiget til støtte.
For at se de specifikke krav, kan du tilgå de forskellige puljer nedenfor.

Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr. – Denne pulje er rettet mod virksomheder, der planlægger større digitaliseringsprojekter, såsom integration af nye systemer eller implementering af avancerede teknologier.
Rådgivningen kan dække komplekse områder som systemintegration, robotteknologi, business intelligence og optimering af produktionsprocesser.

Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr. – Denne pulje er beregnet til mindre projekter, der fokuserer på digital administration og økonomistyring, forbedring af digital sikkerhed, samt rådgivning om e-handel og udvidelse til online markedspladser. 
Formålet er at støtte virksomheder, der ønsker at styrke deres digitale fundament og nå nye markeder.

Søg tilskud til professionel rådgivning

26

aug

Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

30

sep

Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.

31

okt

IT-sikkerhed og dataetik – Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.