Professionel IT-support, undervisning og udvikling

IT Support og Konsulentydelser fra Michael Beck

Jeg tilbyder omfattende IT-support og konsulentydelser, der er skræddersyet til din virksomheds unikke behov. Som erfaren systemkonsulent leverer jeg løsninger inden for netværkssupport, web- og softwareudvikling samt strategisk analyse. Mit fokus er at optimere din IT-infrastruktur og sikre en effektiv drift. Uanset om du har brug for en deltids IT-chef, undervisning i specifikke værktøjer, eller hjælp med forretningsmodeller og analyser, er jeg klar til at støtte din virksomhed.

Ydelse

Beskrivelse

Opgaver

IT-chef

Lej en deltids IT-chef. Kan være med fast timeantal pr uge; fysisk tilstedeværelse, eller online. Kun Michael Beck tilbydes.

Netværks supporter

Jeg tilbyder professionel hjælp til installation, opsætning og løbende vedligeholdelse af netværk, computere og servere.

IT-Supporter

Lej en deltids IT-supporter. Kan være med fast timeantal pr uge; fysisk tilstedeværelse, eller online. Kan være junior eller senior IT- supporter.

Web+Software udvikling

Jeg tilbyder udviklingsløsninger, herunder projektledelse af softwareprojekter samt outsourcing af opgaver til erfarne udviklere og studentermedhjælpere.

Undervisning

Jeg tilbyder fleksible undervisningsmuligheder online eller fysisk for små grupper (5-10 personer). Undervisningen kan tilpasses med kundedata eller vores eget materiale for at sikre relevans og effektiv læring.

Brug af computerne + netværk i virksomhedens setup

Generel brug af internet, Officepakke, LinkedIN
ChatGPT, CustomGPT, andet AI
PowerPlatform, Især PowerAutomate
SoftwareUdvikling: Dot Net, React, WordPress, Magento

system konsulent

Økonomi/analyse

Vi leverer omfattende analyseredskaber til at hjælpe virksomheder med at forstå deres forretningsmodeller og strategier. Dette inkluderer metoder som Business Model Canvas, Value Proposition Canvas, SWOT-analyse og Design Thinking.

Lad mig høre fra dig

Jeg er her for at hjælpe med dine udfordringer og projekter, store som små. Udfyld formularen eller giv mig et kald, så tager vi en snak om, hvordan jeg bedst kan støtte dig og din virksomhed.

Ring til os

+45 21299040

Email

MiB@BeckIT.dk