SMV:digital - It-sikkerhed og dataetik - Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr.

Få styr på IT-sikkerhed og dataetik med dette digitalt tilskud

Dette tilskud på op til 50.000 kr. giver din virksomhed mulighed for at få privat rådgivning til at styrke den digitale sikkerhed og implementere dataetik i datahåndteringen. I en tid med stigende cybertrusler og voksende forbrugerskaber omkring databeskyttelse er det essentielt at have fokus på it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Puljen er designet til at hjælpe virksomheder med at kortlægge kritiske systemer, analysere sikkerhedsmæssige aspekter og implementere effektive dataetiske politikker. 

Ansøgningsprocessen åbner den 31. oktober 2024, og midlerne fordeles efter først-til-mølle-princippet. 

Sådan kan jeg hjælpe din virksomhed

Rådgivning om it-sikkerhed

Få rådgivning, der identificerer sårbarheder i jeres systemer. Vi gennemfører en grundig evaluering af jeres it-sikkerhed, hvilket hjælper med at implementere effektive foranstaltninger til beskyttelse mod cybertrusler og databrud.

 

Dataetiske politikker

Vi hjælper med at udvikle og implementere en dataetisk politik, der sikrer ansvarlig håndtering af kundedata. Vores rådgivning fokuserer på at skabe en kultur for dataetik i virksomheden og overholdelse af GDPR, hvilket øger kundernes tillid og beskytter virksomhedens omdømme.

Kortlægning af kritiske systemer

Assistance til at kortlægge jeres vigtigste IT-systemer og dataflow. Ved at forstå, hvilke systemer der er mest kritiske for jeres forretning, kan vi identificere områder, hvor der er behov for forbedringer og optimere jeres digitale infrastruktur.

Certificeringsforberedelse

Vi hjælper med forberedelse til certificeringer som D-mærket og ISO 27001, som kan styrke virksomhedens troværdighed. Gennem strukturerede forløb guider vi jer i de nødvendige skridt, så I kan dokumentere jeres indsats for it-sikkerhed og dataansvar.

For at din ansøgning kan blive vurderet, er der visse krav, som både dit projekt og din virksomhed skal opfylde. Det er vigtigt, at projektet bidrager til en ansvarlig digitalisering, med fokus på it-sikkerhed og dataetik. Desuden er der specifikke betingelser for virksomhedens størrelse og drift, herunder krav til CVR-nummer og årsregnskab.

Vi anbefaler, at du gennemgår de specifikke krav i detaljer for at sikre, at din ansøgning lever op til alle betingelser. Du kan finde de nødvendige oplysninger og vejledning ved at følge dette link: Læs mere om kravene her.

Du kan ansøge om tilskud til privat rådgivning gennem SMV:digital fra den 31. oktober 2024. Ansøgningsrunden kører efter først-til-mølle-princippet, så det er vigtigt at indsende din ansøgning hurtigt.

Du kan indsende din ansøgning online via SMV:digitals platform. Få flere oplysninger om ansøgningsproceduren og kravene her.

.

Når du har indsendt din ansøgning, kan du forvente en behandlingstid på op til 6 uger, før du modtager svar. I denne periode vil SMV:digital vurdere, om din virksomhed og dit projekt lever op til de nødvendige krav.

Lad mig høre fra dig

Jeg er her for at hjælpe med dine udfordringer og projekter, store som små. Udfyld formularen eller giv os et kald, så tager vi en snak om, hvordan jeg bedst kan støtte dig og din virksomhed.

Ring til os

+45 21299040

Email

MiB@BeckIT.dk